Some weird problem with a library

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Some weird problem with a library

Eduardo M. A. M. Mendes
Hello

I am experiencing some weird problems with a XP box.  I have no problem to do the same stuff on another machine running Vista.

Here is the error


g95 arm_model.o main.o -o Arm.exe  C:/dislin/dismg_d.a -luser32 -lgdi32  C:/muesli/libfml.a C:/muesli/libblas.a C:/muesli/liblapack.a C:/muesli/libtmglib.a C:/muesli/dummy_papi.o
C:/muesli/liblapack.a(zgeqp3.o):zgeqp3.f:(.text+0x2d7): undefined reference to `zswap_'
C:/muesli/liblapack.a(zgeqp3.o):zgeqp3.f:(.text+0x547): undefined reference to `zswap_'
C:/muesli/liblapack.a(zgeqp3.o):zgeqp3.f:(.text+0x589): undefined reference to `zswap_'
C:/muesli/liblapack.a(zgeqp3.o):zgeqp3.f:(.text+0x5cb): undefined reference to `zswap_'
C:/muesli/liblapack.a(zgeqp3.o):zgeqp3.f:(.text+0xb6d): undefined reference to `zswap_'
C:/muesli/liblapack.a(zgeqp3.o):zgeqp3.f:(.text+0xbaf): more undefined references to `zswap_' follow
C:/muesli/liblapack.a(zgecon.o):zgecon.f:(.text+0x246): undefined reference to `izamax_'


Blas, lapack and tmglib compiled ok under XP-mingw-msys.  Test went ok etc.

What could be wrong?

Many thanks

Ed

-------------------------------------------------------------------------
This SF.Net email is sponsored by the Moblin Your Move Developer's challenge
Build the coolest Linux based applications with Moblin SDK & win great prizes
Grand prize is a trip for two to an Open Source event anywhere in the world
http://moblin-contest.org/redirect.php?banner_id=100&url=/
_______________________________________________
MinGW-users mailing list
[hidden email]

You may change your MinGW Account Options or unsubscribe at:
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/mingw-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Some weird problem with a library

Earnie Boyd

Quoting "Eduardo M. A. M. Mendes" <[hidden email]>:

> Hello
>
> I am experiencing some weird problems with a XP box.  I have no
> problem to do the same stuff on another machine running Vista.
>
> Here is the error
>
>
> g95 arm_model.o main.o -o Arm.exe  C:/dislin/dismg_d.a -luser32
> -lgdi32  C:/muesli/libfml.a C:/muesli/libblas.a C:/muesli/liblapack.a

Try
g95 arm_model.o main.o -o Arm.exe  C:/dislin/dismg_d.a C:/muesli/libfml.a


Earnie

-------------------------------------------------------------------------
This SF.Net email is sponsored by the Moblin Your Move Developer's challenge
Build the coolest Linux based applications with Moblin SDK & win great prizes
Grand prize is a trip for two to an Open Source event anywhere in the world
http://moblin-contest.org/redirect.php?banner_id=100&url=/
_______________________________________________
MinGW-users mailing list
[hidden email]

You may change your MinGW Account Options or unsubscribe at:
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/mingw-users